PREMIILE UNIUNII ARTISTILOR PLASTICI DIN ROMANIA PE ANUL 2002

Descriere
Festivitatea decernarii Premiilor Uniunii Artistilor din Romania pe anul 2002 si a Burselor Uniunii Artistilor Plastici din Romania pentru anul 2003 a fost organizata de Uniunea Artistilor Plastici din Romania, cu sprijinul mai multor sponsori, la Clubul Floreasca din Bucuresti, unde a fost organizata si expozitia premiantilor.

La aceasta festivitate, in calitatea sa de Presedinte al Uniunii Artistilor Plastici din Romania, pictorul Zamfir Dumitrescu a anuntat artistii plastici nominalizati pentru fiecare categorie de premiu si a inmanat apoi, premiile si bursele, castigatorilor.

Presedintele Juriului de specialitate, maestrul Ion Salisteanu, a facut o succinta prezentare fiecarui castigator, sublinind calitatile artistice de care a tinut seama juriul in decizia sa finala.

Au fost prezenti la eveniment,alaturi de artistii plastici castigatori si invitatii acestora, personalitati ale vietii culturale si politice, sponsori, reporteri de televiziune si radio, reprezentanti ai agentiilor de presa, ziaristi. Au onorat cu prezenta lor evenimentul, printre multi altii Presedintele Romaniei, domnul Ion Iliescu, Primul ministru al Romaniei, domnul Adrian Nastase, Ministrul Culturii si Cultelor, academicianul Razvan Theodorescu, Ministrul Culturii si Cultelor, scriitorul Dinu Sararu, Directorul Teatrului National din Bucuresti, istoricul de arta Radu Ionescu.

Presedintele Uniunii Artistilor Plastici din Romania, pictorul Zamfir Dumitrescu a facut declaratii de presa si a acordat interviuri Mediei, care a reflectat pe larg evenimentul in emisiunile de stiri si culturale de seara, precum si in zilele urmatoare.

Toti cei prezenti au primit catalogul laureatilor, tiparit special pentru aceasta festivitate.

Evenimentul s-a incheiat cu un cocktail.
Data
06 Octombrie 2003
Locul evenimentului
Clubul Floreasca din Bucuresti, Romania
Organizatori
Uniunea Artistilor Plastici din Romania
Cuvinte cheie:
festivitate, decernare, premii, burse, premiile Uniunii Artistilor Plastici, bursele Uniunii Artistilor Plastici, 2002, 2003, Clubul Floreasca, Presedintele Romaniei, Ion Iliescu, Primul ministru al Romaniei, Adrian Nastase, Razvan Theodorescu, Ministrul Culturii si Cultelor, Dinu Sararu, Directorul Teatrului National din Bucuresti, Ion Salisteanu, premiere, UAPR


Arhiva de evenimente
Navigheaza folosind cuvintele cheie de mai jos:
(c)2008 Toate drepturile rezervate Zamfir Dumitrescu
Developed by  CREATIVE DATANETWORK
Biografie|Portofoliu|Media center|Evenimente|Contact