A 7-A EDITIE A EXPOZITIEI CU PREMII "PREMIO DI PITTURA E SCULTURA CITTA DI NOVARA", ITALIA

Descriere
Lucrarea pictorului Zamfir Dumitrescu, "Love letters" ("Scrisori de dragoste") a fost selectionata alaturi de alte 71 de lucrari de pictura , 14 lucrari de sculptura si 7 lucrari ale unor artisti tineri pentru expozitia "PREMIO DI PITTURA E SCULTURA CITTA DI NOVARA". Expozitia a avut loc in orasul Novara din Italia la prestigiosul Salon Arengo del Broletto, in perioada 6-21 octombrie 2007.

A saptea editie a manifestarii internationale "PREMIO DI PITTURA E SCULTURA CITTA DI NOVARA", la care au participat 93 de artisti plastici, pictori si sculptori din toata Europa a fost organizata de Asociatia Art Action, sub patronajul Ministerului Patrimoniului si Culturii al Regiunii Piemonte-Localitatea Novara si cu colaborarea Consiliului culturii al orasului Novara.

Festivitatea de premiere, care a marcat inchiderea expozitiei a avut loc Duminica 21 octombrie 2007 la ora 17.00 la Salonul Arengo del Broletto, din Novara,Italia.

Lucrarile artistilor selectionati au fost prezentate de organizatori, atat in catalogul expozitiei tiparit cu aceasta ocazie cat si pe website-ul lor.
Data
06 Octombrie 2007
Locul evenimentului
Salon Aregno del Broleto, Novara, Italia
Organizatori
Asociatia Art Action sub patronajul Ministerului Patrimoniului si Culturii al Regiunii Piemonte-Localitatea Novara si cu colaborarea Consiliului culturii al orasului Novara
Cuvinte cheie:
expozitie, premii, Love letters, Scrisori de dragoste, Novara, Italia, 2007, Asociatia Art Action, Radio Romania Muzical, newsmania, premiere


Arhiva de evenimente
Navigheaza folosind cuvintele cheie de mai jos:
(c)2008 Toate drepturile rezervate Zamfir Dumitrescu
Developed by  CREATIVE DATANETWORK
Biografie|Portofoliu|Media center|Evenimente|Contact