"THE INTERNATIONAL GUILD OF REALISM: THIRD ANNUAL JURIED EXHIBITION"

Descriere
Lucrarea pictorului Zamfir Dumitrescu "Still Life with Silk Hat and Carnation" ("Natura Statica cu joben si garoafa"), a fost selectionata de un juriu de specialitate, alaturi de alte 64 de lucrari ale unor pictori importanti din Statele Unite ale Americii, Asia, Canada si Europa pentru expozitia anuala de iarna "The International Guild of Realism: THIRD ANNUAL JURIED EXHIBITION".

Criticii americani de specialitate apreciau ca expozitia, care a adunat laolalta lucrarile unor artisti reprezentativi, maestri ai Realismului contemporan, etaleaza intregul spectru al Realismului abordat in lume de la Realismul contemporan la Realismul clasic.

La vernisajul expozitiei, care a avut loc Joi 17 Ianuarie 2008, intre orele 18.00-21.00 au participat, multi din artistii prezenti cu lucrari pe simeze, colectionari de arta, critici si numeroase alte personalitati din lumea artei.

Expozitia a fost deschisa la data de 12 ianuarie 2008, la Galeria de arta "Scottsdale Fine Art" din Scottsdale, Arizona, putand fi vizitata pana la data de 30 ianuarie 2008.

Lucrarea pictorului Zamfir Dumitrescu, "Still Life with Silk Hat and Carnation" ("Natura Statica cu joben si garoafa"), a fost prezentata alaturi de toate lucrarile selectionate si pe site-ul galeriei Scottsdale Fine Art

Expozitia, cu vinzare, a fost intens mediatizata in America dar si in Romania, atat inainte de deschidere, cat si in perioada in care a fost deschisa. Revistele de specialitate "American Art Collector magazine", January 2008 si "Southwest Art", January 2008, au comentat pe larg evenimentul.
Data
12 Ianuarie 2008
Locul evenimentului
Galeria de arta "Scottsdale Fine Art" din Scottsdale, Arizona, Statele Unite ale Americii
Organizatori
International Guild of Realism si Galeria de arta "Scottsdale Fine Art"
Cuvinte cheie:
expozitie, International Guild of Realism, 2008, Galeria Scottsdale Fine Art, Statele Unite ale Americii, realism, Revista "American Art Collector magazin", Revista "Southwest Art", Ziarul Ziua, Radio, Arizona, Still Life with Silk Hat and Carnation (Natura Statica cu joben si garoafa)


Arhiva de evenimente
Navigheaza folosind cuvintele cheie de mai jos:
(c)2008 Toate drepturile rezervate Zamfir Dumitrescu
Developed by  CREATIVE DATANETWORK
Biografie|Portofoliu|Media center|Evenimente|Contact