JOHN GLOVER PRIZE 2008

Descriere
Lucrarea pictorului Zamfir Dumitrescu "Tamar Views", structurata ca o fereastra cu patru peisaje din apropierea batranului rau Tamar, a fost electionata, alaturi de alte 42 de lucrari ale tot atator pictori, in finala editiei a cincea a Concursului "John Glover Prize" din Tasmania, Australia.

Competitia a fost dublata de expozitia celor 43 de lucrari intrate in finala, lucrari inspirate de peisajele Tasmaniei, expozitie care a fost deschisa publicului la Falls Park Pavilion in Evandale, Tasmania, in perioada 8-11 Martie 2008.

Juriul de specialitate a anuntat castigatorul editiei 2008 a concursului "John Glover Prize" la cocktailul prilejuit de deschiderea oficiala a expozitiei finalistilor, in seara de 7 Martie 2008.

Castigatorul trofeului competitiei, in valoare de 4000 dolari australieni, reprezentand macheta in bronz al lui John Glover, realizata de sculptorul Pete Corlett a primit suma de 30 000 de dolari australieni.

In dupa amiaza zilei de 11 Martie 2008 a fost facut cunoscut castigatorul premiului acordat de publicul vizitator, "The People's Choice Award", in valoare de 3000 de dolari australieni.

Ca si in anii precedenti organizatorii au invitat finalistii si publicul vizitator la un Concert de muzica de camera in sala unde au fost expuse lucrarile finalistilor, in Falls Park Pavilion, Evandale, concert care a inclus lucrari de Gounod si Dvorak, desfasurat sub bagheta dirijorului Sebastian Lang-Lessing.
Data
08 Martie 2008
Locul evenimentului
Falls Park Pavilion, Evandale, Tasmania, Australia
Organizatori
The John Glover Prize Society Inc.
Cuvinte cheie:
John Glover, 2008, Tamar Views, Falls Park Pavilion, Evandale, Tasmania, Australia, concurs, Ziua, amosnews, infonews, tvr, newsin


Arhiva de evenimente
Navigheaza folosind cuvintele cheie de mai jos:
(c)2008 Toate drepturile rezervate Zamfir Dumitrescu
Developed by  CREATIVE DATANETWORK
Biografie|Portofoliu|Media center|Evenimente|Contact